Néha azon gondolkozom, mikor hazajövök, hogy milyen jó lenne, ha a bútoraimat csak be tudnám tenni egy buborékba úgy, hogy a kutya ne férjen hozzá.

Annak, hogy egy kutya szétrágcsálja a bútorokat, cipőket általában elég egyértelmű oka van: unatkozik. Azt akarja, hogy foglalkozzunk vele, figyeljünk rá, vagy játszani akar, de jobb híján unalmában ezzel, a pusztítással foglalja el magát. Ezért kell a lehető legtöbbet foglalkozni a kutyával. Egy kutya egyébként egyes kutatások szerint egy 3 éves gyermek szintjén van, és mint tudjuk, a gyerekek is akkor rosszalkodnak, amikor unatkoznak és nincs más dolguk.

Jó lenne, ez a buborékos dolog. Mindent betennék egy buborékba és megvédeném mindentől. Akkor akár az egész lakást is betehetném. Akkor nem lennének beázások, lefújt tetőcserepek, semmi nem menne tönkre és megvédené az időtől is.

Mivel ez nem lehetséges, hatalmas buborékok helyett a lakásbiztosításra bízom magam, és abban reménykedem, hogyha valami komolyabb gondom történik, fizetnek.

Rengeteg rémtörténetet lehet arról hallani, hogy nem fizetett a biztosító, benyelték a biztosítási pénzt. Szerencsére nekem ilyesmivel nem hiszem, hogy valaha is gondom lesz, mert itt kötöttem a biztosításomat: https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas.

Egy nagy múltú cég, akiknél minden benne van a szerződésben, amit csak el tudok képzelni. Még a napelemekre is fizetnének, ha lenne.

Ritka az olyan biztosító, akikről nem lehet rosszat hallani, így nagyon szerencsésnek érzem maga, hogy rátaláltam a pannonsafera. Igaz, buborékot ők sem tudnak a ház köré vonni, de sokkal nagyobb biztonságban hajtom nyugovóra a fejem tudva, hogy az anyagi biztonságom jó kezekben van.

A pannonsafe a lakásbiztosítások királya, a legmegbízhatóbb cég. Sok díjat nyertek már, országszerte elérhető hálózattal rendelkeznek. Jól kiépített hálózatuknak köszönhetően nagyon könnyű az ügyintézés náluk és nem csak akkor fizetnek, ha valaki besurran a lakásba, hanem akkor is, ha jóhiszeműen beengedjük a tolvajt.

Kevés olyan biztosító van, aki megfizeti a vandalizmus okozta károkat, de a pannonsafe még ezt is megtéríti. Tényleg teljeskörű védelmet nyújtanak a biztosítottaknak, és mindenki számára van egy jó ajánlatuk.