Budapesten élek már egyetemista korom óta. Nagyon szeretem ezt a várost és az itteni életet. Perpillanat kutyámmal Roxyval élek és nagyon jól elvagyunk ketten. Mivel otthonról dolgozom, nem tölt túl sok időt egyedül a kutyus. Van egy napi rutinunk, amibe az is beletartozik, hogy minden este elmegyünk egy hosszabb sétára. Van egy bevált útvonalunk, de nagyon szeretünk új helyeket is felfedezni. Amikor eljön a hétvége, akkor sokkal nagyobbakat szoktunk menni. A múlt hétvégi sétán egészen a 19. kerületig mentünk, ahol felfedeztünk egy autószerelő műhelyt. A hely neve ez volt: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Csak a minap találtam meg a telefonomba ezt a jegyzetet felírva. Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft., amit olvasva felcsillant a szemem. Rá is kerestem a szervizre és utána olvastam. Megtudtam, hogy ez egy márka független autószerviz, ami már 15 éve a piac szereplője. Rengeteg munkát elvállalnak, így azt gondolom, hogy igazán profi cég lehet. Olvastam, hogy vállalnak szimpla állapotfelmérést, mondjuk egy adás-vétel előtt, vagy teljes körű autó átvizsgálást. Vállalnak autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást is, valamint autó villamosság szervizt is. Van még a szolgáltatások széles kínálatában autóklíma javítás, tisztítás, fertőtlenítés és töltés is, plusz fék javítás és szerviz is. Be tudják állítani a fényszórókat, a futóművet és javítani is tudnak, ha erre van szükség, valamint gumicserét és gumi szerelést is vállal a cég. Továbbá lehet a Méta szervizbe jönni, ha kipufogó cserére vagy javításra szorul az autónk, DPF szűrőt kell cserélni vagy tisztítani, vagy ha kuplungot kell cserélni vagy javítani. Ezeken kívül még a lengéscsillapítót és a rugót is tudják cserélni, valamint a vezérlést is cserélni vagy szervizelni, meg természetesen olajcsere kapcsán is lehet a céghez fordulni,ami általában a leggyakoribb oka a szerviz felkeresésének.

Legyen szó bármilyen munkáról, a Méta szervizben minden munkálat előtt végeznek teljes körű átvizsgálást, hogy ne érje kellemetlen meglepetés az ügyfeleket a szervizelés során és ne kelljen váratlan kiadásokkal számolniuk. Ehhez kapcsolódik, és fontos még, hogy a cég szem előtt tartja és a fontos értékei közt tartja számon a teljes körű tájékoztatást. Mivel modern technikákkal dolgoznak, így az ügyfél nyomon tudja követni az egész folyamatot a szervizben az interneten keresztül. Ez a digitalizált munkafolyamatoknak köszönhető. Ezen kívül még fontos a cégnek a megbízhatóság, tehát vállalnak garanciát minden olyan alkatrészre amivel dolgoznak és amit ők szereznek be az autóhoz. Ezeken kívül a pontosság és a minőség is a cég előnyei közt szerepel.

Időpontot foglalni lehet az interneten keresztül, valamint telefonon keresztül is. A szervizben pedig az ügyfelek kényelemre és tiszta, igényes környezetre számíthatnak, tehát nyugodtan várakozhatnak ott a helyszínen amíg az autójuk el nem készül. Szerintem én is ki fogom próbálni ezt a szervizt, mivel nem véletlen, hogy Roxyval éppen arra sétáltunk.