A felelős állattartásról manapság egyre több szó esik ugyan, de szerintem még mindig nem elég. A szaporítás borzalmai, a húsvét környékén megugró igény a nyuszikra, vagy egyszerűen a nem átgondolt befogadás megannyi problémát szül, amelynek szegény, ártatlan élőlények látják végül kárát. Én például nagyon vágynék arra, hogy legyen egy kutyánk, de be kellett ismernünk, hogy jelenleg nem olyanok a körülményeink és az életmódunk, hogy egy kutyának megfelelő környezetet tudjunk biztosítani. Ennek döntő része a munkámhoz kötődik egyébként. Azért még egy cicát fontolgatunk, elvégre ők kényelmesebben elvannak egyedül hosszabb ideig is. Azért persze nem akarok egész életemben ennyit vezetni ide-oda, mint amennyit a jelenlegi munkám megkövetel, de szerencsére a nemrégiben kaptam egy “segítőtársat” mindennek adminisztrálásához, azaz annak megkönnyítéséhez. Ez a segítség nem más, mint egy program, azaz egy applikáció, ami a RoadRecord nevet viseli. A céges autó használata felelősséggel jár – nemcsak a KRESZ szempontjából -, és kötelességeket is magával vonz. A NAV felé való pontos elszámolás ugyanis nagyon fontos, és ezt természetesen nem csak a főnököm várja el, hanem én is magamtól.

A RoadRecord pontosan arra lett kitalálva, hogy a kiküldetési rendelvény 2023 után is, 2024-ben egyszerűbben legyen kiállítható, mint bármikor korábban.

A weboldalon részletes leírást kaphatunk a különböző előnyeiről és funkcióiról, valamint előnye, hogy számítógépről is elérhetjük, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb megoldást. Ha felkelti az érdeklődésed a RoadRecord app, akkor érdemes szétnézni a roadrecord.hu-n, ráadásul egy két hétig tartó próbaidőszak során díjmentesen és kockázat nélkül győződhetünk meg a szoftver előnyeiről. Mindez semmilyen elköteleződéssel nem jár, így nem veszíthetünk vele semmit – sőt, inkább csak nyerhetünk.

A kiküldetési rendelvény 2023-ban ugyan nem tudom, hogyan hasított a RoadRecordnál, de nekünk az idei év nagyágyúja ez a felfedezés és kifejezetten ez a funkció! Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné megkönnyíteni autós nyilvántartását, elszámolását, amellyel jelentős pluszmunkát és időt lehet megspórolni amellett, hogy az adóhatóság számára pontos elszámolást nyújtunk, természetesen az aktuális jogszabályoknak maximálisan megfelelően.