Gyerekkorom óta imádom a kutyákat. Anyukám a mai napig meséli, hogy mennyit tudtam nyúzni őket apával egy-egy kutyás plüssért vagy az aktuális kedvenc kutyás mesém főszereplőjével árusított bármilyen termék miatt. Kutyás törölköző, póló, füzet… Még szerencse, hogy amikor én voltam gyerek, nem volt ennyi márka elérhető és nem volt divat a webshop, mert az biztos, hogy sokkal nehezebben bírták volna anyuék anyagilag!

De nem csak a kutyás cuccokat szerettem nagyon, hanem legfőképp a kutyánkért, Lizusért rajongtam. Egy évvel volt fiatalabb nálam, így mondhatni együtt nőttünk fel, nem kutyaévekben persze. Kiskamasz voltam, amikor a gyógyíthatatlan betegsége elvitte. Az egy nagyon nehéz időszak volt, mert tényleg rajongásig szerettem, és a szívemben él a mai napig az én kis foxi barátom.

Már így felnőtt fejjel látom csak, mennyit tud hozzáadni egy emberhez, ha már gyerekkorában sokat van állatok között. Nekem adott szerintem egy olyan látásmódot, ami enélkül nem lenne meg. Ugyanakkor nem szeretek magamra úgy hivatkozni, mint hatalmas állatbarát, vagy szakértő, mert az közel sem vagyok. Ezt főként azóta tudom, amióta az egyik kedves barátnőmre viszont maximálisan el tudom mondani mindezt. Őt az egyetemen ismertem meg, és már az első néhány beszélgetésünk során feljöttek az állatok, és akkor látni lehetett már rajta, mennyire a szívügye ez a téma. Azóta őt tekintem ilyen téren a példaképemnek: az az önzetlen, tiszta szeretet és tenni akarás, ami az állatok felé sugárzik belőle, valami elképesztő. Emellett ténylegesen sokat tesz a városában az állatvédelemért, önkénteskedik, gyakran nyilatkozik az állatotthonuk nevében és gyerekprogramokban is közre szokott működni, ahol az állatvédelem fontosságára hívják fel a figyelmet.

A barátnőm segített abban is, hogy olyan felelősségteljes felnőtté váljak, aki képes gondoskodni egy kutyáról. A barátommal nemrég határoztuk el ugyanis, hogy örökbe fogadunk egy idősebb kutyust, hogy szebbé tegyük számára azt az időszakot, amit még itt tölt velünk a Földön. Imádjuk Zorrot, de néha borsot tör az orrunk alá.

Nemrég történt ugyanis, hogy valahogy úgy lendült fel hozzám a kanapéra, hogy mindent levert, ami az asztalon hevert előttem, többek között a telefonomat is, a kijelző pedig ripityára tört. Persze egyből az volt az első, hogy megnézzem a kijelző darabkáit, nehogy ő vagy mi belelépjünk, aztán pedig már neki is álltam a mobiltelefon szerviz keresésének a környéken.

Szerencsére találtam olyan helyet, ami vasárnap is nyitva van, ugyanis egy bevásárlóközponton belül található mobiltelefon szerviz, tőlünk ráadásul nem is messze. Így el is indultam, amint tudtam, ugyanis a weboldalukon, az lcdfix.hu-n azt olvastam, hogy igen hamar tudják vállalni a kijelzőcserét, ez pedig bizakodásra adott okot. Reméltem, hogy minden rendben lesz, és minden készleten van, ami a kijelzőcserémhez szükséges lehet.

Úgy tűnik, a bolygóállások aznap nekem kedveztek, vagy lehet, hogy egyszerűen mindig ilyen felkészültek az LCD fixnél, de amint odaértem, már be is tudtam adni nekik a telefonomat szervizelésre, és amíg el nem készültek, addig néhány dolgot elintéztem a bevásárlóközpontban. Azt mondták, hogy nagyjából egy órányi munkára kell számítani, addig nyugodtan nézelődjek. Vissza is tértem körülbelül egy óra múlva hozzájuk, és már várt is a készülékem az újjászületett külsővel. Nagyon örültem, hogy sikerült ennyi idő alatt orvosolni ezt a kis bakit! A javításra ráadásul garanciát is vállaltak, ami szerintem tényleg nagyon korrekt hozzáállás a részükről. Az ár is úgy alakult, ahogyan számoltam, de egyébként a weboldalon ezt is el lehet előre olvasni, részletesen fel vannak tüntetve az összegek típusonként.

Jó tudni, hogy itt van a közelünkben egy olyan szerviz, ahol magas minőségű, megbízható eszközökkel és alkatrészekkel dolgoznak, és az alapos munkára még garanciát is vállalnak. Amellett pedig, hogy az LCD fix egy profi mobiltelefon szerviz, ahol egy órán belül cserélnek kijelzőt és akkumulátort is, adás-vétellel is foglalkoznak. Használt, felújított készülékeket árulnak garanciával, emellett felvásárlásra kínált termékekkel is megkereshetjük őket.

Kiegészítőket is találunk a kínálatukban, például telefontokokat, kábeleket, töltőket és fülhallgatókat. A tokok többsége átlátszó, illetve fekete színű, de találhatunk köztük egy-két színes darabot is. Magas minőségű és strapabíró tokokról van szó, amelyek között akadnak egyfajta speciális antibakterális technológiával megalkotott darabok is. Igazán izgalmasan hangzik, ha legközelebb új tokra lesz szükségem, lehet, hogy ezek közül választok majd egy darabot! Már ki is néztem egy áttetsző alapon csillogós mintájút, és nagyon tetszik! Szerintem első pillantásra megtaláltam a legextrább tokot az összes közül… Ráadásul a webshopból is meg tudjuk rendelni, ha nem szeretnénk az üzletbe befáradni érte.

A kijelző cseréjére adott élettartam garancia engem maximálisan meggyőzött. Na meg az egész folyamat gyorsasága és rugalmassága. Nem kellett időpontot foglalnom, csak besétáltam a szervizbe és már szinte egyből el is kezdték a kijelzőcserét. Ez annak is köszönhető, hogy minden szükséges alkatrész raktáron volt, de rájöttem közben, hogy ez úgy általánosságban jellemző az LCD fixre, nem egy szerencsés véletlennek köszönhető a dolog.

mobiltelefon szerviz

Bátran ajánlom tehát minden olyan budapesti lakosnak vagy környéken élőnek az LCD fix szervizt, aki megbízható és profi kezek között szeretné tudni a készülékét, esetleg jó áron vásárolna használt, felújított telefont. Én maximálisan meg voltam elégedve mindennel, ezért innentől ha bárki szervizt keres a közelben, én biztosan őket fogom felhozni, mint lehetséges megoldás.

A honlapon minden lényeges információt megtalálhattok az LCD fixről, nemcsak a címet és az elérhetőségeiket, hanem az árlistát és a vállalt szolgáltatásokat is. Ezen felül pedig meg is rendelhetőek a használt készülékek és az új kiegészítők a webshopban. Úgyhogy mindenképp érdemes csekkolni a weboldalukat!

Így zajlott tehát az én mozgalmas, szervizbe menős vasárnapom, nem is olyan régen. Ha nincs a hétvégén is nyitva tartó LCD fix szerviz, akkor bizony használhatatlan marad a telefonom még minimum másnapig, ripityára tört kijelzővel ugyanis nem tudtam volna mit kezdeni vele. Szerencsére a gyorsszerviz maradéktalanul orvosolta a problémát és segített abban is, hogy kinézzem magamnak a következő telefontokot, amivel majd meglepem magam. Ha ti is minőségi és gyors szolgáltatásra vágytok megfizethető áron, és akár a kijelzőtökre, akár az aksitokra férne rá a gyorssegély, akkor keressétek bátran az LCD fix profi csapatát! Ha pedig az online shopból rendelnénk inkább, akkor irány a weboldal. Ezt szerencsére az ország bármely pontjáról megtehetjük, és kiszállítják nekünk a megrendelt termékeket futárszolgálat segítségével, de akár csomagautomatába is kérhetjük az árucikkeket. A szállítás díjai igen kedvezőek, viszont ha a fővárosban élünk, akkor a személyes átvételt is választhatjuk a szervizben, ami viszont ingyenes.