Egyik kedvenc időtöltésem és kikapcsolódási formám a kutyasétáltatás. Már kisgyerek korom óta rajongok a kutyákért, így alig volt olyan időszak az életemben, amikor ne lett volna kutyusom. Most Bodzával egy kis tacskóval éldegélek egy kis garzon lakásban. Bodza kutyusommal kivétel nélkül minden nap lemegyünk a közeli parkba sétálni, néha kocogni is egyet, attól függ milyen az idő vagy mennyire érzem azt hogy komolyabb mozgásra van szükségem. Bodza természetesen lefáraszthatatlan, ő bármeddig el tudna játszani a parkban a többi kutyussal.

Egyik ilyen alkalommal, amíg Bodza játszott egy kölyök vizslával, beszélgetésbe kezdtem egy kutyagazdival, akinek a kutyájának csodálatos bundája volt. Már napok óta figyeltem, míg ma megszólítottam és megkérdeztem mit használ, mivel fürdeti vagy esetleg fésülgeti-e? Nagy lelkesedéssel mesélte el nekem, hogy minden felszerelést, amit kutyája szőrének kezelésére használ a DiszkontDepó webshopból rendelt.

Amint hazaértünk meg is néztem a DiszkontDepó webáruház oldalt, hátha én is találok valamit, ami jó lehet Bodzának. Először nem hittem a szememnek, hiszen szinte minden akciós volt. Még ha nem is lett volna akciós, akkor sem került volna sokba semmi, amit kinéztem. De így kifejezetten nagy örömmel kezdtem neki a nézelődésnek. Rendeltem egy pórázt, amit a derekamhoz lehet rögzíteni, mint egy övet, így sokkal könnyebb lesz együtt futni a parkban, nem fogok hadonászni a pórázzal a kezemben. Az övhöz, amit a derekamra tudok rögzíteni, tartozik két kis zseb is, amibe tehetek akár jutalomfalatot, akár kakis zacskót. Nagyon praktikus és nyilván kedvezményes is. Találtam még egy hordozható etető és vizes palackot, így nem kell majd mástól kölcsönkérnem. Sajnos a régi palackot elvesztettem és nem akartam addig venni, amíg nem találom meg a valóban megfelelőt. Most megtaláltam mégpedig a DiszkontDepó weboldalon és nem került 3000 Ft-ba sem, nagyon helytakarékos és a kék színe is tetszik. Rendeltem egy vákuumos szőreltávolítót, ami praktikus annak, aki lakásban tart kutyát. Igaz Bodza nem jöhet fel a kanapéra, de így is szoktam találni itt-ott kis szőröket, amikor hullajtja. Egyszer kölcsönadtam a szomszédomnak, akinek hosszabb szőrű kutyája van és el volt ragadtatva, mert a nagyobb szőrcsomókat is minden fájdalom nélkül ki tudta fésülni és eltávolítani a kutyus bundájából. Nem lepődnék meg, ha mostanra már neki is lenne egy ilyen készüléke a DiszkontDepó webáruházból.

Szeretem ezt az oldalt, mert a rengeteg kedvezmény mellett van lehetősége az embernek további kedvezményt is szerezni, például, ha beregisztrál az oldalra és feliratkozik a hírlevélre akkor az első vásárlásából még 5% kedvezményt biztosítanak. Ezt én is azonnal felhasználtam. Van lehetőségem két hétig visszaküldeni a terméket, amit még nem kellett igénybe vennem, mert mindig minden olyan volt, amilyenre számítottam. Ez ritkán mondható el egy webáruházról.

A napokban sajnos rengeteg munkám volt és elfelejtettem eledelt venni Bodzának. Azaz azt hittem van még otthon kutyatáp, de sajnos a nagy rohanásban reggel odaadtam az utolsó adagot neki. Megrémültem amikor hazaértem, húztam is vissza a cipőmet, hogy rohanjak a boltba, amikor csöngetett valaki. Kellemes meglepetésemre a DiszkontDepóból érkezett meg a legutóbbi rendelésem, ami nem más volt, mint több csomag kutyaeledel. El is feledkeztem arról, hogy rendeltem. Boldogan szaladtam le a futár elé, elmeséltem neki gyorsan, hogy mennyire örülök, hogy jött, majd felfutottam és már adtam is belőle Bodzának. Úgy evett, mintha még sosem kapott volna ilyen finomat. Ki tudja? Talán tényleg így volt.

Az biztos, hogy ez a csomag volt a lehető legjobb meglepetés az estére, ami valóban a legjobbkor érkezett, mikor a legnagyobb szükség volt rá. A mókás az egészben, hogy még csak nem is számítottam rá.

A házhoz szállítás pedig mindig gyors, néhány munkanap alatt ki szokták szállítani, amit rendelek. Megbízható egy webáruházra bukkantam, ebben biztos vagyok. Továbbra is fogom ajánlani minden ismerősömnek.

Szerintem többet nem is megyek boltba és nem cipelek fölöslegesen több kilós kutyatápot egészen hazáig. Azóta már több eledelt is kipróbáltunk a webáruházból, és mind elnyerte Bodza tetszését.