Tizenéves korom óta két szenvedély határozza meg az életemet. Az egyik a kutyák iránti elköteleződésem. Tíz éves voltam, amikor az első német juhászomat megkaptam, és azóta nem tudnék kutyák nélkül létezni.

A másik a vállalkozások szeretete. Menedzsmentet és vállalatvezetést tanultam az egyetemen, amit egyszerűen imádok, de kutyákkal is mindig szívesen foglalkoztam volna.

Így jött az ötlet, hogy összeegyeztetem a kettőt, és nyitok egy kutyaiskolát, amiből később lehet kutyakozmetika, kutyahotel, és hasonló lehetséges fejlesztések.

Azonban az ötlet és a működés között még van néhány teendő, például a cégalapítás és a székhely választás.

Azt tudtam, hogy székhelynek nem akarom a saját lakásomat megjelölni, így rákerestem a székhelyszolgáltatás díjakra.

Így jutottam el arra az oldalra, amivel elkezdtem később együtt dolgozni. A szekhelyszolgaltatas24.hu egy olyan cég, ami Budapesten és Újlengyelben kínál székhelyszolgáltatást a vállalkozásoknak.

A székhelyszolgáltatás díja náluk igen kedvező, és ezért cserébe nagyon széles körű, professzionális segítséget nyújtanak a cégeknek.

székhelyszolgáltatás díja

Hogy mit takar ez?

Először is ingyenesen közvetítenek ki számodra egy ügyvédet, ha szükséged van rá, és végigkísérnek a cégalapítás folyamatán.

Utána pedig mindent biztosítanak, hogy a székhelyed minden jogszabálynak megfeleljen, és egy csomó terhet levesznek a válladról, ami az adminisztrációt, és az unalmas ügyintézést illeti.

Kihelyezik a cégneved cégtáblára a bírói gyakorlatnak megfelelően, és átveszik a postádat, hivatalos meghatalmazással. Ezeket automatikusan beszkennelik, és 24 órán belül értesítenek téged róla, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Az érkező leveleket archiválják is és továbbítják az ügyfélnek e-mailben, illetve hó végén postán is, aminek az árát természetesen már tartalmazza a székhelyszolgáltatás díja. Az elektronikus továbbítás egyébként nagyon gyorsan történik, az átvételtől számított 2 órán belül.

A következő nagyon fontos pont, hogy a hatóságokat szakszerűen fogadják, akkor is ha kényszerintézkedésről van szó, és minden a törvényeknek megfelelően történik. Ezt egyébként 11 éves tapasztalattal teszik, tehát már nagyjából minden helyzettel találkoztak, ami előfordulhat egy vállalkozás életében.

Mindemellett még tárgyalót is biztosítanak, ha szükséged van rá, mondanom sem kell, benne van az árban.

A székhelyszolgáltatás díja, amit én választottam 39.900 Ft +áfa, hat hónapra. Ez egy újlengyeli székhely, aminek bizony elég komolyan megvannak a maga előnyei, ha az iparűzési adót tekintjük. Ebbe most nem megyek bele, aki jártas a témában tudja, hogy miről beszélek.

Vállalkozásom megtervezésének első lépéseként vettem fel a kapcsolatot a céggel, és nem bántam meg. Minden előnyét élvezem annak, hogy velük dolgozom, és bátran ajánlom ezt minden vállalkozó kedvű olvasónak is.