Nem is tudtam, hogy egy kis állatkát ennyire lehet szeretni és hogy az az állat ennyire tud kötődni egy emberhez, amíg nem lett kutyánk. Régóta szerettem volna, és miután családi házba költöztünk, eljött az idő, hogy beszerezzük a kutyust.

 Babakutyát hoztunk el az egyik menhelyről, aki rendkívül hálás volt. Házfelújításba kezdtünk, mivel a napelem ára nagyon kedvező volt az egyik cégnél, ezért ezt is megrendeltük, nagyon jó napelem árak miatt.

 A cég megbízhatónak tűnt, mivel a honlapján remek véleményeket olvastunk különböző, az egész ország területére kiterjedő elégedett megrendelőiktől. Ez megnyugtatott minket is, hogy nem csak az ára kedvező a napelemes rendszerüknek, de a szakértelmük és a napelem egységek minősége is kiváló. Előre egyeztetett időpontban meg is érkeztek a cégtől és elkezdték a munkafolyamatokat. Nagyon rugalmasan kezelték azt az időpontot, amikor érkezni tudnak beszerelni, mindvégig a mi időbeosztásunkat tartották szem előtt. A nagy alkalmazkodásra a helyszínen is szükségük volt, a koncentrált munkavégzés mellett egyéb kihívásokkal is szembe kellett nézni, nem csak a napelemek felhelyezésével és a rendszer kiépítésével kapcsolatosan, hanem hogy a kutyánk mindvégig a segítségükre volt, a lábuk alatt, minden munkafolyamatról tudni szeretett volna. Mi nem bántuk meg, hogy ezt a remek céget választottuk, mert maximális szolgáltatást nyújtottak, minden igényünkre figyeltek.