A kis házikedvenceink előszeretettel figyelik, hogy mi történik az utcában, mikor jelenik meg a postás, vagy indul útnak a szomszéd, esetleg jár arra egy járókelő, akinek a mozgására azonnal heves ugatásba lehet kezdeni. Ezért nem haragudhatunk rájuk, hiszen ez náluk ösztönösen történik, de tehetünk azért, hogy a kutya nyugalmát és a saját nyugalmunkat is megőrizzük.

Tegyél hálót a kerítésre!

Ehhez egyszerűen arra van szükség, hogy a mozgásból a lehető legkevesebbet érzékelje a kutyus. Ebben nagy segítséget nyújtanak a különféle hálók kerítésre. Ráadásul egy árnyékoló háló felhelyezése nem csak a zavartalan pihenést biztosíthatja a kevesebb ugatásnak köszönhetően, hanem a kíváncsiskodó tekintetektől is megóv minket, felfogja a port, leveleket, szemetet, amit a szél szállít, ráadásul így lehetőség van arra, hogy az árnyékosabb helyet kedvelő növények is helyet kapjanak a kertben, vagy erkélyünkön, hiszen ezek a hálók nem csak kerítés esetén alkalmazhatók, az erkélyt is szépen le lehet velük fedni.

A gazdabolt.hu oldalról egyszerűen beszerezhető a háló kerítésre. Bár én most a kerítéshálókra helyeztem a hangsúlyt, a kerítéshálókon kívül található náluk különböző lombfogó háló, csomagoló háló, madárháló, növénytartó háló, szúnyogháló, valamint vakondháló is, és persze nem csak hálóban utaznak.

Az akár 100 százalék belátásgátolást biztosító hálók felrögzítése nagyon egyszerűen megoldható. Csupán két ember kell ahhoz, hogy gyönyörű szép feszesen lehessen rögzíteni a kerítéshez, gyorskötözővel, rögzítő kapoccsal, huzaldróttal vagy esetleg zsineggel.

Az egyszerűbb, egyszínű, zöld, szürke, bézs színek mellett megtalálható különböző motívumokkal, mintákkal ellátott hálók is, így, ha nem szeretnénk egyszerű, egyszínű hálót választani, akkor még kreatívkodni is lehet.

Mennyi ideig bírja egy ilyen háló? Ezek a modern UV védett árnyékoló hálók, akár 8-10-12 évet is kibírnak, ezért érdemes jó minőségű árnyékolót választani. A gazdabolt nem csak online érhető el, a Nagybani piacon, valamint Szigetszentmiklóson személyesen is át lehet venni a termékeket. Ez persze nem mindenkinek megközelíthető, ezért országosan online rendelést biztosítanak a weboldalon, a megrendelt termékeket pedig futárszolgálat szállítja el az otthonunkba.