Sok helyen úgy tekintenek a kisállataikra, mintha valódi családtagok lennének. Ez szerintem valamilyen szinten teljesen megérthető. Hiszen nagyon sok szeretetet kapunk tőlük, mindig ott vannak nekünk, ha rossz kedvünk van vagy szórakozni szeretnénk egy kicsit. Sosem veszekednek velünk, mindig hűségesek. Ezek alapján szerintem néha egyes embereknél is sokkal több szeretetet kapunk egy kutyustól például.

Azonban nem szabad azt sem elfelejteni, hogy az embereket is ugyanúgy meg kell becsülnünk a környezetünkben.

Amikor a karácsonyi családi fotózás járt a fejemben, akkor én is elgondolkoztam azon, hogy vajon a kiskutyánkat is vigyük-e. A család összes tagját megkérdeztem ebben a témában és végül arra jutottunk, hogy megérdemli a szereplést.

Szerintem az egyik legjobb fotóst sikerült kiválasztanunk a karácsonyi családi fotózásra. Szoboszlai Krisztit kerestük meg a családi fotók elkészítésével. Az interneten találtam rá, amikor fotósok után kutattam.

Online nagyon sok fotográfus megtalálható, ezért kellett valami, ami megfog annyira, hogy őt válasszam. Ebben az esetben ez nem volt más, mint az igényes honlap és a gyönyörű referencia munkák.

A honlapja nagyon jól ki lett találva, modern, könnyen használható és még a színek is nyugalmat sugároznak. Egy helyen minden fontos információ megtalálható, amire csak kíváncsi lehet az ember egy fotózással kapcsolatban. Nagyon sok hasznos dolgot megoszt magáról a fotózásról, a fotózást megelőző teendőkről és a fotózás menetéről. Mindezek mellett pedig még magáról Szoboszlai Krisztiről is megtudhatunk pár dolgot.

A vélemények olvasásával pedig még annál is többet. Nagyon sok pozitív visszajelzést lehet olvasni Krisztiről. Ezekből kiderül, hogy a fotózások alkalmával a hangulat mindig önfeledt tud lenni. Ez azért fontos, mert csak így lehet igazán jó képeket készíteni.

A honlapon referencia képeket is találhatsz. Többfajta fotózási fajta közül tudsz választani és mindegyik témában meg tudod nézni az eddigi legjobb képeket. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor ne habozz és keresd fel minél hamarabb a weboldalát, hogy eldönthesd, tetszik-e a stílusa és a képek kompozíciója.

Szoboszlai Kriszti képeinek van egy egyedi stílusa, amit mindenki első ránézésre megismer. Ha ennyire egyedi képekre vágysz, akkor mindenképp érdemes lehet fontolóra venni Krisztit.

Mielőtt időpontot kérnél tőle, már előtte részletesen tájékozódhatsz arról, hogy mire érdemes figyelni a fotózást megelőzően. Ilyen például a fodrász és sminkes kiválasztása, a megfelelő ruhák kiválasztása, a fotóssal közösen a kompozíció átbeszélése.

Ha érdekel a fotózás és szívesen olvasol blogcikkeket, akkor mindenképp érdemes lehet megnézni Szoboszlai Kriszti oldalán a blogbejegyzéseket. Nagyon sok érdekes témát érint a fotózással kapcsolatban, ezért szerintem még hasznos tanácsokat és tippeket is tartalmazhatnak ezek a cikkek. Ha szeretsz olvasni, akkor mindenképp olvass el párat ezek közül is.

Amennyiben családi karácsonyi fotózáshoz keresel Te is fotóst, de még nem sikerült megtalálnod a számotokra legmegfelelőbbet, akkor Szoboszlai Kriszti munkáit mindenképp nézd meg. A referencia munkák szerintem nem fognak csalódást okozni.

Készüljenek rólatok is kiváló képek, amikre több év után is boldogsággal néztek vissza!