Szerencsére nagyon jó a lakóközösségünk, sok a hozzánk hasonló korú, fiatal házaspár, így hamar összebarátkoztunk a szomszédainkkal. Az egyik pár lánytagja hasonlóan nagy kutyabolond, mint én, így ha éppen szabadnapos, gyakran jön ki velem a környékre megsétáltatni Mandy-t. Ők sajnos albérlet lévén nem tarthatnak saját házi kedvencet, így különösen jól szokott esni neki, hogy kutyás programban lehet része addig is, amíg hazalátogat a szüleihez, ahol kertes ház, két kutyus és egy idősödő, ám annál játékosabb cica várja.

Tegnap egy ilyen sétán voltunk épp, amikor is szóba hozta, hogy egyre jobban gondolkodik saját vállalkozás indításán. Ekkor jutott eszembe, amit a linképítésről olvastam a Keresőben Első weboldalán: “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán“, ezt ígéri pontosan a felirat. Főként azoknak lehetnek segítségére, akik minél nagyobb forgalmat szeretnének honlapjukra bevonzani, ehhez pedig a külső, releváns linkek építése a legkézenfekvőbb módszer. Mindezek mellé természetesen egy szuper weboldal is dukál, amelynek megtervezését, kialakítását szintén a Keresőben Első csapatára bízhatjuk. Emellett hirdetéskezeléssel, grafikai tervezéssel is szövegírással is foglalkoznak, szóval mondhatni, mindent megkaphatunk egy helyen! Olyan részletes információkkal rendelkezik a holnap, hogy egyből érezni, profikkal állunk szemben, akik már jártasak a szakmában és ismerik annak minden fortélyát.

A referenciák menüpont alatt véleményeket és sikertörténeteket olvashatunk, amik konkrét esetekkel szemléltetik a Keresőben Első elvégzett munkáját.

Érdekel a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán? Kapcsolatfelvételre több módon is van lehetőség: megkeresheted őket telefonon vagy az e-mailes elérhetőségükön, a kezdőlapnak pedig szinte a legalján található a kapcsolatfelvételi űrlap. Itt a keresztneved, e-mail címed és telefonos elérhetőséged megadása után részletesen lejegyezhetsz minden egyéb szükséges adatot, információt, amely alapján majd árajánlatot adnak számodra. Éves szerződés esetén különféle kedvezményekre is számíthatsz, noha egy előzetes becslést a holnapon olvasható árak (főként óradíjak) alapján magad is elkészíthetsz, ugyanakkor számos tényező alakítja a végső díjat, így ezekkel tényleg csak megsaccolni lehet a költségeket.

A szomszédom azt mondta, ha végül tényleg vállalkozást indít, biztosan őket fogja megbízni a keresőoptimalizálással. Örülök, hogy hasznos tippet adtam neki.