Mindig is imádtam az állatokat, ezen belül is a kutyák különleges helyet foglalnak el a szívemben. Ez nem csoda, sokan vagyunk így ezzel, hiszen a tartásuk könnyű, okosak, taníthatók, ráadásul végtelen szeretetet képesek adni. Nem csoda, hogy úgy emlegetik őket, mint az ember legjobb barátját… azok is!

Mindezek mellett számomra az is egy remek felismerés volt, hogy mennyi remek embert ismerhetek meg a kutyusom által. Az egyik szuper módja ennek az az, hogy kutyussal sétálva mindenki felfigyel rám, és sokan meg is akarják simogatni Suzyt, az én kis spánielemet. Emellett a kutyaiskolában is rengeteg emberrel találkoztam, akikkel utána is tartottuk a kapcsolatot – ezek között van például olyan személy is, akivel mélyebb barátság alakulhatott ki a kutyusoknak hála.

Na de sajnos az én kis Suzykámnak nem csak ilyen szép eseményeket kell végignéznie a gazdi mellett – egy duguláselhárításnál is kellett már asszisztálnia.

Szerencsére ezt is jól tűrte, és az én szerencsémre a jó viselkedésével az én stresszemet is csökkentette.

Úgy kezdődött a sztori, hogy elmentem WC-re – tudom, ez rendkívül érdekes esemény -, és sajnos a lehúzásnál nemhogy nem ment le, hanem teljesen visszajött a csésze tartalma. Ezt a rendkívül gusztusos keveréket megpróbáltam eltüntetni pumpával, de nem ment.

Eleinte abban gondolkoztam, hogy keresek valami duguláselhárító gélt vagy ilyesmit, de utána inkább elvetettem az ötletet, ugyanis féltem, hogy még jobban eldugítom a WC-t ezzel, aminek cseppet sem örültem volna.

A Google segítségével hamar rábukkantam a https://topvizgazfutesszerelo.hu/dugulaselharito oldalra, ahol megtaláltam az elérhetőségét Budapest legjobb víz-, gáz- és fűtésszerelőinek.

Hála az égnek rögtön felvették a telefont, és a vonal túlsó feléről nagyon megnyugtató dolgokat hallottam. Elmondta a kolléga, hogy ez gyakoribb eset, mint hinném, így a munkatársai biztosan tudják majd rá a megoldást. Mivel a szakemberek Budapest és Pest megye szinte egészén elérhetők, így hozzám is ki tudnak jönni.

A duguláselhárító szakemberek el is indultak hozzám, nem kellett sokat várnom.
A kiérkező szerelők udvariasak voltak, és profikhoz méltó módon hozzá is láttak rögtön a probléma elhárításának. Szerintem egy óra sem telt el, és mondták, hogy készen is vannak. Nem hittem a fülemnek! Ez nekik tényleg rutinfeladat volt!

Hálás voltam nekik nagyon, ugyanis ezt követően válaszoltak még néhány kérdésemre, ugyanis nem akartam ismét ilyen helyzetbe kerülni. Mondták, hogy a https://topvizgazfutesszerelo.hu/dugulaselharito oldalon nyugodtan olvasgassam a blogcikkeket, ugyanis rengeteg akad köztük, amiben szó esik a megelőzésről, így elkerülhetem ténylegesen az ilyen dugulásokat a jövőben.

Mindezek mellett beszéltünk arról is, hogy nagyon jól tettem, hogy nem használtam dugulás elleni szert, ugyanis ez nagyon sokat tud rontani bizonyos helyzetekben a duguláson – akár oly mértékben is súlyosbíthatja, hogy a szerelők is csak bontással tudják orvosolni a gondot.

A beszélgetés után útnak indultak a szerelők, hogy további személyeknek tudjanak segíteni.

Suzykával egyetértettünk: hálásak vagyunk, hogy ilyen jó szakemberekre bukkantunk, ugyanis korrekt áron, gyorsan és megbízhatóan dolgoztak nálunk, és még kedvesek is voltak!

Sőt, utólag kiderült az is, hogy a számla, amit kaptunk, tökéletes a biztosító számára. Ez lehet, hogy alap dolognak hangzik, de nem az sajnos. Félve jelentettem be kárként ezt a dugulást, ugyanis anyáéknál hasonló helyzetben nem fogadta el a biztosító a szerelő által adott papírt. Sajnos ez ilyenkor csakis a szerelő hibája.
Szerencsére a https://topvizgazfutesszerelo.hu/dugulaselharito oldalon talált szakemberek erre is figyelnek, pontosan tudják, mennyit számít, hogy a duguláselhárítást fizeti-e a biztosító, vagy sem.

Hát, be kell valljam, nem ez a duguláselhárítás volt életem legjobb programja Suzyval, de kétségtelenül a lehető legjobban alakult minden a helyzethez mérten.