Új családtag: új feladatok

Amikor egy kölyökkutya kerül a családba, szinte bizonyos, hogy azonnal megváltozik mindenki élete. Nem mindegy persze, hogy előtte volt-e már tapasztalatunk egyáltalán a kutyatartásban vagy még tovább merészkedve: kölyökkutya nevelésében. Némileg segíthet, ha már néhány alapvető praktikát korábban elsajátítottunk, a tudnivalókkal tisztában vagyunk az ebekkel kapcsolatosan. Ám merőben más tészta, ha egy kutyakölyökről van szó, hiszen ebben az esetben szinte fel sem készülhetünk minden eshetőségre. Sőt, még ha akár több kiskutya serdülésének aktív részesei is lettünk volna már, akkor is érhet drasztikus meglepetés. Hiszen csakúgy, mint a gyerekeknél, a kölyköknél sem találunk két egyforma temperamentumút, stílusút, képességűt.

Egy dologban viszont biztosak lehetünk: a lábtörlő mellett hagyott lábbelik sorsában. Ami bizony egy kiskutya mellett szinte bizonyosan végzetes. A kölyök ugyanis távollétünkben igyekszik a szagunkkal vigasztalni magát, amit a legintenzívebben a papucsunkból szívhat magába. És talán még intenzívebben a cafatokra szaggatott férfi papucs foszlányaiból.

Új baleset: új férfi papucs

Ha pedig megtörténik egy ilyen baki, történetesen a kölyökkutyával egy légtérben felejtett papucs tragédiája, irány a Cipőmarket! Bármilyen stílust is képviselt a kutyusunk szájában keserű sorsra jutott papucsunk, itt bizonyosan megtaláljuk méltó utódját. Könnyen lehet, hogy egy kényelmes házi papucs végezte be a kutya fogai között. Vagy egy strandpapucs, melyet a hétvégi kiruccanás után rúgtunk le lábunkról ideálisnak nem éppen mondható helyre. Vagy az is megtörténhetett, hogy egy elegánsabb, kifinomult vonalvezetésű, drága márkás férfi papucs járt pórul. Minden esetben megbízhatunk a Cipőmarket férfi papucs kínálatának sokrétűségében.

Micsoda rugalmas ügyintézés!

férfi papucs

Ebben a webshopban nemcsak végeláthatatlanul bőséges termékkínálattal találkozunk, hanem nagyon fogyasztóbarát hozzáállással is. Ami a termékcsere lehetőségeit illeti, különösképpen. Többféle okból is kényszerülhetünk a megrendelt lábbeli helyett cseretétel kérésére. Ebből 1-2 persze nem is igazán kényszer, hanem inkább kellemes lehetőség magunk meggondolására.

Vegyük először is a színválasztékot. Előfordulhat, hogy egyszerűen nem vesszük észre a termék adatlapján, hogy többféle színvariációban is megrendelhető. Hanem csak akkor szembesülünk ezzel a kiegészítő információval, amikor esetleg újra rákattintunk a termékre, hogy a visszaigazoló email nyomán újra gyönyörködhessünk benne egy kicsit előzetesen. Az is megeshet, hogy a választott színárnyalatot másképp képzeltük el a valóságban, hiszen a monitoron mutatott színek sosem tükrözik valósághűen a tényleges tónusokat. Bármi is legyen a mögöttes ok, ha készleten van ugyanaz a modell ugyanabban a méretben többféle színben, könnyen megoldható a férfi papucs színcseréje.

Az is egyszerű eset, ha nem lett jó a rendelt férfi papucs mérete. A papucsok esetében ez talán még gyakrabban előfordulhat. Azt is könnyen tudják kezelni, ha nem a szín, hanem maga a fazon nem megfelelő. Mindegyik esetben az a teendő csupán, hogy fotót kell küldeni e-mailben, mellyel bizonyítjuk, hogy a visszaküldendő terméket még nem használtuk. Ezt követően megtehetjük az új rendelést. Ennek átvételekor az eredeti dobozában kell átadnunk a futárnak az előző terméket és rendezni az árkülönbözetet a csere díjával együtt. Igazán gyors megoldás!