Minden korábbi tudásom össze sem hasonlítható a mostaniakkal, miután megismertem azt a kedves barátnőmet, akit ilyen téren tanítómnak érzek – nem másról van szó, mint a kutyákról, állattartásról. A barátnőm kiskora óta rajong a kutyákért, nagyon régóta dolgozik menhelyen és folyton képzi magát a témában – olyannyira, hogy kiképző is lett. Tőle annyi mindent tanultam amellett, hogy jó példát láttam, hogy csak most eszmélek rá arra, mennyire fontos lenne, hogy mindenki ennek tudatában vállaljon felelősséget egy állatért, ami most már nekem is leesett. De azt látom, hogy itthon még nem ez a jellemző, talán nálunk, fiatalabbaknál már igen, mindenesetre kemény dió ez az egész téma. Mindenesetre az örökbefogadás volt az egyik legboldogabb nap az életemben!

De nem csak Balu, a kutyusom aranyozza be a mindennapjaimat: szeretek különböző kreatív dolgokat csinálni itthon. Így jött képbe a szappan alapanyagok felfedezése is, mert eltökéltem, hogy én márpedig otthon fogok csodaszép és illatos szappanokat készíteni. Nagyon örültem annak, hogy viszonylag hamar rábukkantam a pipereporta.hu oldalra, ahol mindent meg tudok rendelni, amire csak szükségem lesz ehhez az alkotáshoz! Ráadásul már a gyertyaöntéssel is kacérkodom, mert ahhoz is találtam egy csomó mindent, szóval szerintem érdemes lesz a következő rendelésemet úgy leadnom, hogy azokból is válogatok a virtuális kosárba… A szappan alapanyagok egyébként nagyon jó árban is vannak, amellett, hogy nagyon jó minőségűek, szóval tényleg csak ajánlani tudom őket, meg úgy alapból a webshopot is. Mivel már van tapasztalatom az oldallal, ezért tényleg azt tudom mondani, hogy jó a termékekkel dolgozni, pont azt hozzák, amit az ember vár tőlük, ráadásul bevallom, nekem nagyon kényelmes megoldást is jelent egyben a webshop megléte. Valahogy így sokkal könnyebb beilleszteni a rohanó hétköznapokba egy-egy vásárlást, és tényleg örömmel látok neki mindig az alkotási folyamatnak is, mert tudom, hogy csak rajtam – nem a termékek minőségén – fog múlni a végeredmény. Na jó, azon is múlik, de csak a pozitív értelemben gondolom mindezt!

Tehát akár szappan alapanyagokra lenne szükséged, akár más kozmetikum készítéséhez keresed a megfelelő összetevőket, eszközöket, csak biztatni tudlak, hogy tegyél egy próbát a Pipere Portával! Hidd el, nem fogod megbánni. A megfizethető árak és az impozáns termékkínálat náluk alapvető, ahogyan az ügyfélközpontú hozzáállás is!