Kutyával nyaralni menni nem könnyű, de szerencsére nem is lehetetlen. Vannak olyan gazdik, akik a nyaralás idejére a kutyust panzióba vagy megőrzőbe dugják, így mindketten zavartalanul nyaralhatnak. Én viszont úgy döntöttem, hogy a mostani üdülésemre magammal viszem a kutyámat is.

Sajnos rengeteg hotel van még, ahol nem megtűrt vendégek a kutyák, de szerencsére egyre több olyan van, akiket bátran nevezhetünk kutyás hotelnek.

Nagyon meglepődtem, mikor a harkányi szállások között sikeresen találtunk egy olyat, ami nem csak megtűri a kutyákat, de szívesen fogadja is őket.

A híres harkányi gyógyfürdő bejáratával szemben van a Baranya hotel, ahol a kutyák éppúgy szeretettel várt vendégek, mint a gazdáik. Kutyabarát szobákkal várják a négylábú vendégeket. ezek a szobák a földszinten vannak, hogy a kutyusoknak ne kelljen lépcsőzniük, vagy liftezniük, a kert innen könnyedén megközelíthető.

A város parkjai a kutyák számára is kikapcsolódást nyújtanak. Egy parkban tett séta közben pedig együtt lehet az egész család kutyával együtt.

Nagyon jó, hogy van ilyen lehetőség itt is, és valóban felkészülve várják a kutyákat, külön kutyás szobákkal.

Igaz, a fürdőbe nem jöhetnek velünk, de a szállodában legalább velünk lehetnek a négylábú barátaink. Nem csak a kistestű, hanem a nagytestű kutyákat is szívesen fogadják itt.

Ez nekem éppen elég ahhoz, hogyha legközelebb nyaralni megyek, legközelebb is a Baranya hotelt válasszam a harkányi szállások közül.