Fejmasszázs árak egy kutyákkal foglalkozó oldalon? Hogy kerül ez ide? És miért? A válasz nagyon egyszerű. Annyit foglalkozunk azzal, hogy a kis kedvenceinknek jó legyen, hogy közben időnként hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy mi, gazdik is megérdemeljük a törődést és időnként a “jutifalit” is. Az persze, hogy ennek milyen megjelenési formája van, mindenkinél egyedi, de gondoltam most megosztom veletek, hogy nálam mi az abszolút befutó ezen a téren.

Az én gyengém a jutifalik ügyében a fejmasszázs és a különböző thai masszázsok. Egyszerűen imádom, annyira fel tud tölteni energiával és közben meg megszabadulok minden görcstől a csomótól. Megnyomnak egyetlen pontot a fejemen és egészen a lábujjamig érzem, hogy beleborzongok – na persze azért, mert annyira jól esik.

A belvárosba járok időről-időre egy szeánszra, a Karma Thai Massage stúdióba, annak is a Síp utcai üzletébe – mert hogy van egy a Király utcában is. Attól függően, hogy épp milyen formában vagyok, van hogy teljes testes thai masszázsra megyek, vagy épp olajos masszázsra. Az utóbbi időben azonban valamiért megragadtam a fejmasszázsoknál. Egyszerűen imádom, annyira csodálatos érzés és mintha kicserélnének általa.

fejmasszázs árak pedig meglehetősen barátságosak, bár az is igaz, hogy számomra minden pénzt megér egy ilyen kikapcsolódás. Most ráadásul 20% kedvezmény jár minden egyes masszázsra, attól függetlenül, hogy 30 perces, 60 perces vagy 90 perces szeánszról van-e szó. Így a következőképpen alakulnak ezek az árak: 30 percnyi fejmasszírozásért 5520 forintot kell fizetni, 60 percnyi csodáért 7120 forintot, míg 90 percért 10 320 forintot. Egyiket sem tartom ördöngős összegnek azért a varázslatos élményért cserébe, amit egy ilyen masszázs nyújtani tud.

De nem csak a fejmasszázs árak állnak most ilyen alacsonyan, hanem minden más masszázsra is komoly kedvezményeket lehet kapni a Karma Thai Massage szalonokban. Ha esetleg az volt az újévi fogadalmatok, hogy jobban odafigyeltek magatokra, akkor ez egy remek módja lehet annak, hogy ebbe belekezdjetek. Én már jó ideje kiélvezem ennek a jótékony hatásait, ezért csakis ajánlani tudom. Irány egy kiadós fejmasszázs a stressz és a fájdalom ellen!