Ha valaki, hát én elmondhatom, hogy mindent bevállalok a szerelmemért – legyen szó fizikai vagy éppen mentális kínokról. Most például egy túrára készülünk elektromos kerékpárokkal, mert ez a barátnőm egyik dilije. A másikat félek bevallani, de most már mindegy, szóval a másik szenvedélye a csivava.  

Van is neki belőle kettő. Ezek olyan kutyák, akik úgy kötődnek hozzá, hogy még az ágyból is alig bírom őket kiküldeni. Persze csak akkor, ha nem látja a barátnőm. Ilyen körülmények között evidencia, hogy nem bízhatjuk őket senkire, amíg távol vagyunk, így ők is résztvevői lesznek a mi túránknak.

Azt meg már mondanom sem kell, hogy fogjuk őket szállítani az elektromos kerékpárokon. Természetesen hátizsákban utaznak majd velünk. Az én hátizsákomban lesz a kislány, a barátnőmében pedig a kisfiú. Akárcsak Mickey és Minnie, és ez most nem vicc, mert tényleg ez a nevük.

Mindenesetre a barátnőm rajongásának tárgyai közül bevallom, hogy az elektromos kerékpárokat könnyebb volt elfogadnom, mint a csivavákat.

Az elektromos kerékpárnak ugyanis számtalan előnye van a hagyományos kerékpárokhoz képest. Példának okáért, az elektromos kerékpárok használatakor sportolunk is, viszont, ha elhagy az erőnk egy kissé, a járgányunk kisegít bennünket, de fordítva is működik a dolog, hisz a járművünk sebességére a saját fizikai teljesítményünkkel is hatással lehetünk.

Persze, ha valaki meglát bennünket ezeken a fantasztikus kis járgányokon, egyből azt a megjegyzést teszi, hogy biztosan az egekben vannak az elektromos kerékpár árak. Elektromos kerékpár árak – morzsolgatom mindig ezt a kifejezést magamban, és nem értem az emberek sokszor negatív felhangú hozzáállását. Miért pont az elektromos kerékpár árakon akadnak ki? Miért nem egy autó árán hüledeznek? Egyébként véleményem szerint az elektromos kerékpár árak egyáltalán nem „szálltak el”. Ezek a közlekedési eszközök ugyanis remek ár/érték aránnyal rendelkeznek, hiszen amellett, hogy benzint és időt spórolnak meg nekünk, még egy csomó idegeskedéstől is megóvnak. Hogy milyen idegeskedésre is gondolok? Például, ha elektromos kerékpárt használunk a városban, akkor többé nem fenyegetnek bennünket a véget nem érő, idegtépő dugók, és garantáltan a parkolás miatt sem kell, hogy többé fájjon a fejünk.

Gazdaságosság szempontjából a benzin vásárlás, a tankolás kiesése mellett a karbantartási költségek autókhoz vagy motorokhoz képesti jelentős alacsonyabb árai is sokat jelentenek.

Ha valakinek pedig kétségei támadnának az elektromos kerékpárok gazdaságossága és a tipikusan elterjedt, közszájon forgó, magas elektromos kerékpár árak miatt, az látogasson el a motorbolt.co.hu webáruházba. Itt alaposan körbe nézhet, hogy a piacon milyen kimerítő választékát lehet megtalálni az elektromos kerékpároknak. A motorbolt.co.hu oldalon olyan választékot és modelleket találhatunk, amikről sok földi halandó még az életében nem is hallott. Ilyenek például a Li-ionos, az ólomsavas, aztán a jogosítvánnyal, illetve jogosítvány nélkül vezethető kerékpárok, a ¾ kerekű modellek és rollerek.

Persze, lehet azt mondani hogy az elektromos kerékpár árak magasabbak, mint egy hagyományos kerékpáré, vagy egy régi, használt motorkerékpáré, de ha valaki „minőséget” szeretne vásárolni, azért érdemes több pénzt kiadni, mert a minőség soha nem hazudtolja meg magát.

A motorbolt.co.hu weboldal csakis kiváló minőségű, minden tekintetben megbízható járműveket forgalmaz, kizárólag kitűnő gyártóktól, a legmesszebbmenőkig kiváló minőségben.

Weboldalukon a keresett elektromos kerékpár fotójára kattintva a weboldal rendszere kiadja az összes termékinformációt, mely a motor típusától, sebességétől, a fékek típusáig, valamint még az akkumulátor típusáig is minden adatot megtalálunk.

Rendelés esetén a szállításra vonatkozóan a webáruház munkatársaival szükséges egyeztetni a kiszállítás pontos összegéről.

Ha pedig valaki személyesen szeretné átvenni a megrendelt elektromos kerékpárját, az a webshopot működtető Viczai Kft. dunaföldvári üzletében, előzetes egyeztetés alapján teheti meg azt.