Imádom a kutyáinkat, de azért az én koromban már érzem is, hogy milyen fontos az, hogy elég fitt maradjak hozzájuk. Igaz, itt van ez a kis udvarunk, ahol elvannak, jól érzik magukat, de azért csak az az igazi, amikor visszük ki őket parkba, kutyafuttatóba vagy túrázni… Nagyon szeretik az új helyeket, sőt, az új embereket is, kifejezetten barátságos vizslák. És hát nekik mindig szükségük van a mozgásra, úgyhogy nekem is tartanom kell velük a lépést. Szerencsére a munkahelyen is egész nap talpalok, pörgök, szóval hozzá vagyok szokva, de azt azért nem mondanám, hogy semmim nem fáj…

Már jó ideje vadásztam egy jó glükózamin készítményre, amit a lányom segítségével meg is találtam a Herbiovit webáruházban. Ez egy glükózamin komplex krém, ízületi panaszok enyhítésére az egyik legjobb választás, azért is örültem nagyon, amikor megrendeltük nekem és végre elkezdettem használni. Azonnal éreztem, ahogy a sajgó tagjaim megnyugszanak, hosszútávú hatásairól pedig elmondhatom, hogy a térdem mozgékonyságában nagyon sokat segített! Sajnos nekem az a “gyenge pontom”, úgyhogy ráfér a kezelés, de a glükózamin krémmel ez már sokkal egyszerűbb nekem.

De van itt még számos olyan gyógynövényes termék, ami érdekes lehet másnak is a Herbiovit kozmetikumai közül. A sarokpuhító krém például teafaolaj segítségével veszi fel a harcot a fájdalmasan megkeményedett bőrrel, húzódó érzéssel. A teafaolaj anélkül táplálja a bőrt, hogy elnehezítené, így kiváló megoldást nyújt erre a bosszantó problémára. Az aloe vera köztudottan csodaszer a bőrnek, ráadásul a Herbiovit hialuronsavval, E-vitaminnal, körömvirág-kivonattal és zöld teával rejtette egy tubusba, így nem túlzás azt mondani, hogy ez egy bomba hatóanyag-komplex a bőrnek. Kisimul, feltöltődik és élettel teli lesz a krém rendszeres használatával. De van még csodaszer a tarsolyban, például az egyik legnépszerűbb népi gyógymód, a körömvirág felhasználása is előkerül, és egy izgalmas kombinációban felel a bőr kipirosodottságának, érzékenységének csökkentésére. A fekete nadálytőkrém pedig a véraláfutások és különböző sérülések kezelésében nyújt gyógyírt.