A kutyatartás nehézségei és kihívásai mellett sok szépsége is van ennek a dolognak.
A kutya társas állat. A kutyák a családod részévé akarnak válni, és kötődni akarnak hozzád. A kutyák hűségesek és védelmezőek. Nagyon szociális állatok, amelyeknek szükségük van arra, hogy más kutyák és emberek között legyenek, bár egyes fajták jobban boldogulnak egyedüli kutyaként, mint mások. A kutyákat ki lehet képezni arra, hogy elképesztő dolgokat tegyenek az emberért, legyen szó akár arról, hogy a kereső-mentő társad legyenek, vagy segítsenek neked közlekedni a kerekesszékben. Remekül alkalmasak arra, hogy felelősségre és együttérzésre tanítsák a gyerekeket – nem érdekli őket, ha rossz a leheleted, vagy ha éppen túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy figyelmet szentelj nekik. A kutyák bizonyítottan csökkentik a vérnyomást és a gazdáik stressz-szintjét. Feltétel nélküli szeretetet és társaságot nyújtanak, ami különösen hasznos lehet az egyedül élő, fogyatékkal élő vagy idős emberek számára. Egyszóval igazi kis szeretetgombócok.

Legújabb felfedezésem varrógép témában a varrogepguru.hu online varrógép és kiegészítők áruháza. Szinte naponta nézelődök az oldalon és csorgatom a nyálam ezekre a csoda gépekre. Aztán egyik nap rászántam magamat a vásárlásra – állítom, ez volt életem egyik legjobb döntése! Szóval találtam egy nagyon klassz interlock varrógépet is. Azért is praktikus számomra nagyon, mert egészen kicsi, és így nem elég, hogy a nem túl nagy lakásomban nem foglal sok helyet, de nagyon könnyű használni is. Akár 4 szálas öltéseket is tudok vele készíteni, és számos elérhető módja nagyon megkönnyíti a mindennapi életemet, ugyanis ahhoz igazítja a masinát a vasalásnál. Például az anyagot is ki tudom választani… Ez azért nagyon fantasztikus újítás számomra, mert így megelőzhetővé válik az, hogy az anyag kinyúljon vagy ráncolódjon. ezek a modern masinák már nem olyanok, mint a régi időkben, amikor akár pocsékba is veszhetett az anyag egy elhibázott lépés után… Sőt, a mai varrógépek között már akad olyan is, amely azzal is a segítségünkre van, hogy a felesleges anyagokat levágja helyettünk.

A legtöbb, Varrógépek – Varrógépguru oldala által kínált géphez már számos olyan kiegészítőt is adnak, amelyek segítségével még inkább a kezünkre állnak a mozdulatok, így szabad teret kapunk ahhoz, hogy elvesszünk a folyamatban és akár tiszta flow-élményt éljünk át. Ilyen formában a kreativitásunkat is jobban szabadjára engedhetjük. Korábban álmodni sem mertem arról, hogy állítható öltéshossz segítse a varrási munkálataimat, ezen felül ugyan hozzá vagyok szokva a beépített világítással rendelkező gépekhez, de azokkal a régiekkel mindig volt valami vacakolás… Nem úgy, mint ezekkel a modern eszközökkel! Ott van még segítségnek a talpnyomás is, ezen felül pedig egy kibillenthető hurokfogó is a rendelkezésünkre áll. Így tényleg gyerekjáték a varrás!

Varrógépek - Varrógépguru

De hogyan is segíthetnék azoknak, akik teljesen kezdők a varrás témájában, hogy kedvet kapjanak ehhez a csodás hobbihoz? Szerintem elég, ha azt ajánlom, hogy tanulmányozzák át a Varrógépguru oldalát, így biztos vagyok benne, hogy számos olyan gép kerül a látóterükbe, ami az ő érdeklődésüket is felkeltheti. Ha Varrógépek – Varrógépguru a tökéletes választás! Én már csak és kizárólag náluk vásárolok.

Tudod az új jelszót: Varrógépek – Varrógépguru! A szerviz és számos kiegészítő is elérhető az oldalon, így mindent be tudsz szerezni egy helyen a tökéletes varrási élményhez. Így már tényleg nem is munka, hanem szórakozás az egész!