A kutya az ember legjobb barátja. Ez a mondás talán rám igaz a leginkább. Kutyás családban nőttem fel, és, bár az utóbbi időben elkezdtem megszeretni a macskákat is, a szívem mindig az előbbi négylábúakhoz fog húzni. A közelünkben van egy menhely és gyakran járok oda kutyákat sétáltatni. A legnagyobb nehézség ebben a szabadidős tevékenységben az, hogy mindegyik sétáltatott kutyust haza akarom vinni.

Otthon is van két blökink, akik elképesztően nagy személyiségek. Egy fiúról és egy lányról van szó, akik teljes harmóniában élnek egymás mellett. Reggelente néha arra kelek, hogy eszméletlen kergetőzésben vannak, mert az egyik éppen felkapott egy leesett almát a földről. Esténként ki szoktam velük ülni a kertbe és csak csendben nézegetem az eget, miközben simogatom őket. Általában ilyenkor tudok a legjobban feltöltődni.

Ebből is kitűnhet, hogy nagyon természetközeli a hozzáállásom. Szeretem, ha minden dolog, ami körbevesz, természetes módon előállított. Nincs ez másképp az élelmiszerekkel sem. Nem szeretem a boltban megvásárolható, kétes eredetű árukat. Sokáig azonban nem volt pénzem arra, hogy bio ételeket vásároljak. Most azonban, hogy saját munkám lett, úgy döntöttem, hogy gyökeresen meg fogom változtatni az életemet, és ebben a www.biocity.hu rengeteg segítséget nyújtott.

Mikor először felléptem a www.biocity.hu oldalára, kicsit aggódtam, hogy el fogok veszni a sok bio termék útvesztőjében. Lassan azonban megnyugodtam, mert kiderült, hogy az oldal annyira jól van kialakítva, hogy nem kell semmi előképzettség ahhoz, hogy boldogan böngészhessünk a bio termékek között. Az itt forgalmazott termékeken érződik az, hogy gondos előkészületek után adták ki őket. Csak rá kell nézni a csomagolásokra. Az egyik kedvencem egy müzli és kása márka, amelyeknek a dobozai azt sugallják, hogy nem csak egy szalagról érkeztek és egy gép rakta össze őket.

www.biocity.hu

Ez a fajta személyesség az egész oldalra kiterjed. Nem csak az itt forgalmazott termékekre, de arra is, hogy miként lehet velük felvenni a kapcsolatot. Általában ehhez végig kell menni egy csomó lépésen, a www.biocity.hu oldalán azonban csak rá kell kattintanunk a jobb alsó sarokban található két szövegbuborékra. Ezután azonnal írni tudunk az ügyintézőiknek. Ha pedig olyan időben írunk nekik, amikor nem elérhetőek, még az is ki van írva, hogy körülbelül mikor várhatunk majd a válaszukra. Ezzel egyrészről megnyugtattak, másrészről pedig azt éreztették velem, hogy fontos vagyok és számít az, hogy mit szeretnék kérdezni tőlük.

Van egy hűségrendszerük is, amelynek keretein belül megjutalmazzák a visszatérő vásárlókat. Ha pedig egyszerre sokat rendelünk és átlépünk egy bizonyos pénz limitet, akkor még a kiszállítás is ingyenes. Ez szerintem rengeteg embert fog motiválni arra, hogy bedobjanak még pár terméket a kosarukba, hiszen így, a webshopok ellen felhozható legnagyobb ellenérv is érvényét veszti. Ezek kívül pedig az garantálja a termékek minőségét, hogy a www.biocity.hu csapata ezeket mind külön-külön kipróbálta. Tehát semmi olyat nem adnak ki a kezük közül, amire ők nem mondták volna azt, hogy megüti azt a standardot, amit az oldaluktól elvárhatunk.

Hamarosan meg is rendeltem a termékeimet. Ennek a menete nagyon egyszerű volt és szinte magától értetődő. A www.biocity.hu oldala végig fog vezetni minket az összes lépésen, amiknek segítségével az otthonunk kényelméből meg tudjuk rendelni a finom bio élelmiszereket. Pár napon belül pedig ki is szállítják nekünk.